Trening

Coma Tours har fast trening i sommerhalvåret hver torsdag klokken 18:00 hvis ikke noe annet er nevnt på forsiden. De som vil være med stiller opp utenfor Burger King på Ullevål stadion presis klokken 18:00. Turen vil foregå i et rolig tempo med varighet fra 2 til 4 timer. 

I helgene forbedrer vi O2 opptaket på søndager med oppmøte klokken 10:00  fra Burger King. Også dette skal være en rolig langtur som alle kan være med på.

Det er en god ide å unngå overtrening. Ordet er ganske misvisende da en slett ikke trenger å trene mye for å bli overtrent, det kan også skje hvis man trener feil. Vidar Skie i BOC har skrevet en meget bra artikkel om dette som du kan finne her. Overtrening. Den samme Skie har også skrevet om vintertrening som også kan være interessant lesning.

Sykkelmagasinet OffRoad startet i vår (Nr. 1, 1999) en serie med artikler som tar for seg treningsprinsipper. Artiklene er skrevet av Johan Kaggestad (trener for Grete Waitz, Ingrid Kristiansen og Ringerike Sykkelklubb) og Atle Kvålsvoll (landslagstrener). Hvis du har lyst å lære litt om trening og få noen a-ha opplevelser så kan det være morsomt å lese disse artiklene.

Frode Selbo har laget en meget omfattende side om sykkel. Her finner du tips om trening, mekking, deler og masse annet interessant stoff.

denne hjemmesiden finner du en god del treningstips fra en tidligere aktiv sykkelist som gir masse bra opplysninger om treningsmengde, bruk av pulsklokke osv. Du kan også få tilsendt et EXCEL regneark som setter opp et treningsprogram for deg. Her er det masse bra informasjon som du bør få med deg hvis du vil ha konkrete eksempler på hvordan trening legges opp og ikke det tåkelagte mølet som ofte presenteres.