Comatipp 2003

Det er fortsatt en bergenser suverent i tet på Comatippp. Stopher og Brede deler andre plassen. Christoffer danner baktroppen med som alfabettipping.

Arve holder fortsatt stand på toppen av Comatipp etter at 7 serierunder er spilt. Deler av ledelsen er villig til å påstå at Arve hadde vært villig til å bytte sin plassering i Comatipp med en 12. plass hvis Brann hadde rykket opp fra 12. til 1. plass i serien. Fotgjengeren Haavard har slått rot rett bak Arve.

En kortvokst bergenser har tatt over tronen i Coma Tours. Skal det bli suksess for Bergen i årets liga likevel da?

Før den 3de serierunden kom forslagene til Haavard og Pål inn til Comatoret. Haavard besteg umiddelbart pallens laveste trinn bake Trond V og Brede. Christoffer sliter fortsatt i bunnen med sit alfabetiske forslag.

Eliteserien er i gang og det har allerede blitt spilt 2 runder. Christoffer holder på gulloppskriften fra i fjor og har sortert lagene alfabetisk. I fjor ledet han etter første runde i år ligger han nederst. André har valgt den motsatte strategien og snuddalfabetet på hodet. Torstein har valgt den feigeste av alle løsninger og tippet det samme som fjorårsvinneren VG. Nå kan det opplyses at ingen vinnere av Comatipp har klart å forsvare seieren enda. Det er mildt sagt noe suspekt av deler av ledelsen leder etter første runde, men vi får håpe at jukse viser seg til slutt og vi får en uhildet vinner av Comatipp 2003.   

Resultater fra Comatipp 2002
Resultater fra Comatipp 2001

Resultater fra Comatipp 2000