Comatipp 2002

Eliteserien er ferdigspilt og vinneren av Comatipp 2002 ble VG med Aun som beste Comarat. Aun fikk 18 poeng til slutt som er den laveste poengsummen (og dermed den beste) i Comatipps historie. Kjell Petter ble nest beste Comarat på 20 poeng mens Pål fikk 24 poeng. Pål fikk med andre ord fullklaff første året han la vekk loddtrekningen og satset på kvalifisert gjetning.

Comaratene har dog en del å lære av pressen med tanke på at de fire avisene alle er plassert blant de syv beste.  

Aun gir seg ikke på tørre møkka og har nå like mange poeng som VG, men ligger bak på færre riktige plasseringer.

Etter 22 serierunder er det fortsatt VG somhlder teten med Aun på andre, men Kjell Petter har svingt seg opp og forbi Dagbladet og Nettavisen og troner nå på det nederste trinnet på pallen.

Etter 21 serierunder ser det virkelig svart ut for Comaratene i Comatipp. Avisene legger beslag på 3 av de 4 beste plassene kun utfordret av Aun. Fortsatt er det 5 serierunder igjen og erfaringsmessig holder det sjeldent med 12 rette i pausen...

Ved halvspilt serie ligger Nettavisen på topp foran Johan og VG som deler andre plassen. 

Joachim har tatt over sjefsstolen i Comatipp etter 12 serierunder. Ellers tar også Aun opp kampen mot avisene i toppen. 

Verdens Gang holder fortsatt teten foran Aun. Det er interessant å se at Pål ligger så langt oppe som 8. plass så sent i sesongen. På denne tiden har han jo tidligere år hatt en tendens til å ligge helt nederst så det er vel mulig at sannsynlighetsberegninger er et bedre utgangspunkt enn loddtrekning.

Verdens Gang har fått konkurranse av en comarat og må finne seg i å dele tronen med Aun denne uken. På delt tredjeplass ligger Nettavisen og Kjell Petter. Christoffer må nok innse at fotballtabeller ikke kommer til å bli alfabetisk sortert riktig enda. 

Verdens Gang har lagt seg i tet på Comatipp den regjerende clubmesteren. Måtte comaratene komme sterkere tilbake!

Per Martin leder nå Comatipp alene, men desverre er det mange aviser rett i hælene på han. 

For første gang i år har en av avisene tatt ledelsen i Comatipp og som om ikke det skulle være nok kommer det en til på delt andreplass med Per Martin.

Johan holder fortsatt teten, men har fått selskap av Hans Petter på det øverste trinnet. Christoffer har falt fra toppen til bunnen på to serierunder som vel må være rekord.

Fire runder av eliteserien er spilt og Christoffer faller fra toppen av lista til 23 plass mens Johan tar over teten foran et par aviser.

Tredje runde i eliteserien er over og Knut har pent måttet steppe ned fra tronen og overlate den til Christoffer.

Etter andre serierunder er det fortsatt Knut på topp med samme poengsum som fem andre, men flere riktige plasseringer.

Første runde i Comatipp 2002 er over og det er Knut som har kommet best i gang. 

 

Resultater fra Comatipp 2001
Resultater fra Comatipp 2000