Comatipp 2001

Comatipp 2001 ble vunnet av Anette, fulgt av Sverre og Joachim.

 

Comatipps eneste kvinnelige deltager tok over ledelsen etter den nest siste serierunden. Anette leder tett fulgt av trioen Sverre, André og Joachim. Her kan det bli spennende på slutten!

Fortsatt er det meget jevnt i toppen av Comatipp når bare 2 serierunder gjenstår. Sverre og André ligger helt likt med like mange poeng og riktig tippede plasseringer. Anette har samme poengsum som gutta foran, men en riktig plassering mindre.

Fjorårsvinner Sverre er tilbake i førersetet i Comatipp når bare tre serierunder gjenstår. Bak Sverre er det tett mellom André, Joachim og Anette som kun skilles på antall riktige plasseringer. 

Bergens Tidene har nå måttet gi fra seg den gule ledertrøya til Joachim som meget knepent leder comatipp etter 22 serierunder. Hele 5 stykker har samme poengsum og skilles kun av antall riktig tippede plasseringer.

Etter 20 serierunder tar Bergens T over ledelsen i Comatipp med Anette og Sverre som beste Comarater. Skal Sverre forsvare tittelen fra i fjor eller kommer Knut bakfra og lurer begge de to i tet?

André har fortsatt ledelsen i Comatipp etter 19. seierunder, men leder kun på flere riktig tippede plasseringer enn Bergens T. Anette og Sverre lurer bak tetduoen.

André har tatt over ledelsen i Comatipp med Sverre hakk i hæl. 

Da er tronen i Comatipp tilbake på våre hender etter at Anette har satt skapet riktig på plass med rekordlave 22 poeng og hele 7 riktig tippede plasseringer. André og Sverre deler sølvplassen foran Bergens T og Torstein.

Fra det ille til det verre etter den 16. serierunden i Comatipp. Bergens T befester sin posisjon på toppen av lista foran Knut og Magnus som heldigvis holder VG bak seg. Knut har ikke mindre enn 5 riktig tippede plasseringer denne uken, men betaler dyrt for Lillestrøms 10. plass i sitt forslag.

Den 15. serierunden er historie og for første gang er en avisene på topp. Bergens T leder foran Magnus med en riktig tippet plassering mer enn vå mann. Store omveltninger i toppen av tabellen og det synes på poengsummene våre. Det er ikke mange som hadde tro på Lillestrøm før seriestart og nå leder de serien foran Viking og Stabæk.

Der er fortsatt en Comarat på toppen av Comatipp selv om Bergens Tidene stadig ypper seg. Denne gang er det Magnus som tar kommandoen mens Stopher må tåle et fall ned til 8. plass.

Halvveis i eliteserien er det Stopher som ligger best an i Comatipp og hindrer at Bergens Tidene roter det til for Comaratene. Det er kun små endringer på lista men vi vet fra i fjor at de gjerne skjer mye helt på slutten. 

Etter den tolvte serierunden tar Stopher over føringen i Comatipp fulgt av Joachim som deler andre plassen med Bergens Tidene. Stopher leder med den høyeste poengsummen siden den andre serierunden.

Etter 11 serierunder skjedde det ikke stort i toppen. Trond V og Joachim byttet om på sølv og bronse og André tok skrittet opp på pallen sammen med Joachim. Ellers kan det nevnes at stortipperen Pål for første gang siden den andre serierunden har plassert sseg utenfor pallen fra bunnen.

Fjorårets vinner av Comatipp har nå tatt over kommandoen etter 10 serierunder. Sverre ligger 2 poeng foran Joachim og Trond V.

Etter en serierunde der Brann slår Stabæk 8-1 bryr sikkert ikke Arve seg så veldig mye om at han ligger litt etter i Comatipp. Trond T er vel også fornøyd med sitt Vikinglag om dagen. André og Joachim leder Comatipp sammen mens Anette og Sverre følger på delt 3de plass. Avisene er heldigvis utenfor pallen.

Alt er tilbake ved det gamle da Rosenborg tok over ledelsen i Eliteserien og avisene tok over ledelsen i Comatipp. Anette og Torstein sørger for at ikke VG og BT leder dobbelt etter 8 serierunder. Knuts dager på toppen var korte og intense før han falt ned til 14 plass.

Etter den syvende serierunden tar Joachim tidenes fall fra pallen og stopper ikke før han er nede på en 14 plass. Trond V faller også stygt fra andre til 15 plass. Knut seiler opp i tet fulgt av Trond T og Anette.

En ganske uspennende runde i eliteserien med kun små endringer i toppen. Joachim er fortsatt sjefen fulgt av Trond V og Bergens Tidene.

Joachim er fortsatt kongen på haugen mens Anette og Trond V har tatt over de to neste plassene på pallen. Det er fortsatt meget jevnt i toppen mens Pål og Janna nå deler sisteplassen på lista.

Joachim har tatt tilbake ledelsen etter 4. serierunde fra Trond T som fortsatt holder godt følge. Torstein og VG deler 3de plassen foran Anette. Det er fortsatt store forandringer fra uke til uke men Pål har i år fått konkurranse om sisteplassen som Janna etterhvert har lagt beslag på.

Trond T har tatt over ledelsen i Comatipp eter 3 serierunder foran Joachim. Bak teten er det jevnt med 12 stykker innenfor 4 poeng. Ukens bombe i eliteserien stod vel Bryne for ved å slå Brann i Bergen som Arve neppe satte stor pris på. Du får ta ut frustrasjonene på sykkelen Arve!

Etter andre serierunde troner Jochim fortsatt på toppen av lista tett fulgt av Trond V og ukens klatrer Aun. Aun har tatt steget opp fra nest sist til bronseplass på en uke. Det er også verdt å merke seg at Pål har 7 riktig tippede plasseringer som er rekord i Comatipp og ikke minst at ingen av avisene er over midte på lista.

Første serierunde i eliteserien er over og Comatipp er i gang igjen. I tillegg til VG og Bergens Tidene har deler av ledelsen funnet plass til Nettavisen og Dagbladet.

Det var vel et par store overraskelser ved at Tromsø slo Stabæk 3-0 på Nadderud og at RBK tapte 3-4 for Viking i Stavanger. Joachim er den tøffeste gutten i gata så langt, tett fulgt av Knut og en av fjorårets vinnere Kjell Petter på 3'de plass. Det er godt å se at så mange plasserer seg foran avisene.

Resultater fra Comatipp 2000