Resultater fra Clubmesterskapet 2004

Comafesten søkte i år tilbake til røttene og ble arrangert på comatoret. Trond V, Viggo og Jo sørget for rakfisk og spekemat og Stopher sørget for korrekt temperert øl i rikelig mengder.

Thomas ble av juryen kåret til ny og verdig clubmester i den noble club etter flotte resultater på sykkel de siste 2 årene. Dagen nest høyetse jubel fikk Kjell Petter for å bli kåret til Årets mekaniker og Johan som har vunnet prisen to ganger tidligere var den som likte det aller best

Bilder fra prisutdelingen tatt av Stopher.

Årets clubmester

Thomas

 

Kandidaten har de siste årene vist en svært positiv utvikling på sykkelen og kan blant annet skilte med pallplasseringer i alle sine 7 siste deltagelser i RBIR, hvorav 4 seire. Han hadde beste snittid av alle comaratene i Moss 24 timer og var også lang fremme i feltet i Raumerrittet. Kandidaten har også i den rake motsetning til Magne utvist et god dømmekraft i forhaold til å anskaffe seg ny sykkel uten å tirre kona. Oppskruften er å kjøpe en ”noe enklere modell” til henne først og så virkelig slå på stortromma til seg selv.

Årets villstyring

Trond T

Kandidaten sliter stadig med svært nedsatt dømmekraft i forhold til egne ferdigheter i stor fart nedover på terrengsykkel. Årets fall resulterte i tryn på løsgrusen med påfølgende middels smerter under dusjing og ved rengjøring med diverse antiseptiske midler, dog uten behov for assistanse fra kompetent legepersonell. Videre medførte det store søvnproblemer grunnet klamme og blodige bandasjer over væskende sår på legg, kne, skinke, arm og noe på skulder.

Årets kjempesprekk

Niels Martin

Kandidaten har etter sin inntreden i den noble club vist en imponerende fysisk form med blant annet pallplasseringer i Scott Cup i sin debutsesong. Etter et langt år som byggherre på eget hus har treningen måttet lide noe han fikk smake i fullt monn da den store tykke veggen plutselig stod midt i stien i P4 rittet.

Årets passering

Sverre

Kandidaten har gjennom å representere Coma Tours i Birken fem ganger og tatt merket samtlige ganger blitt tildelt den gjeve medlems graden Gullmedlem.

Årets gullgutt

Per Martin

Kandidaten har selv vervet Per Martin inn i Comas rekker, men alltid blitt beseiret av den samme mannen. I år var det endelig kandidatens tur til å trekke det lengste strået og passere Per Martin like før Sjusjøen og komme først i mål av de to.

Årets sisu

Jo

Kandidaten har i en årrekke vist seg som skogens kongen, men nytt av året var offerviljen for laget i Moss da han slet med kneproblemer. Etter å ha konferert med expertisen på Aker sykehus fikk han en cocktail med tabletter som sørget for at han kunne kjøre Moss 24 timer i pillerus og et ikke så lite frag av Fins sisu.

Årets mekaniker

Kjell Petter

Kandidaten har en av de aller høyeste stemmene i Coma Tours, men selv ikke denne er i stand til å diktere spurten i de dype skoger fra sofakroken. På årets første sykkeltur sviktet redskapen og ble sykemeldt ut sesongen.

Årest understatement

Trond V

Kandidaten rangerte følgende comatryn som et kategori 1.:
Tryn på løsgrusen med påfølgende middels smerter under dusjing og ved rengjøring med diverse antiseptiske midler, dog uten behov for assistanse fra kompetent legepersonell. Videre medførte det store søvnproblemer grunnet klamme og blodige bandasjer over væskende sår på legg, kne, skinke, arm og noe på skulder.
 
Juryen er svært takknemlig for at det ikke var et kategori 3. tryn det dreide seg om og er også noe tvilende til kandidatens manglende evne til å benytte hele skalaen.

Årets er’e mulig

Johan

Kandidaten bestemte selv når han selv skulle dikkes ut. Da klarte han til alt overmål å legge utdrikningslaget til samme dato som Coma Tours clubmesterskap.

Årets plan

Stopher

Kandidaten har lenge vært opphengt i utstyrets betydning for gode resultater og mulighetene får å ta merke i Birken. Dette har foreløpig ikke slått til og han velger nå en helt ny strategi, nemlig å trene mer.

Årets utvandring

Torstein

Kandidaten har forlatt byen til fordel for betydelige mer grisgrendte strøk, dog med gode muligheter for sommerskikjøring.

Årets dropp

Viggo

Kandidaten utviste stor mental styrke på ved å være den første av treningskameratene som våget seg utfor et dropp på en teknisk trase.  Kandidatens mot medførte at også Trond våget seg utfor med comatryn som resultat. Ved sener anledninger har det vist seg at det er mulig det hele dreier seg om nybegynnerflaks for kandidaten har senere tryna heftig på samme sted med skulderskade og punktering som resultat.

Årets hei igjen

Pål

Kandidaten er far til Nora, sykler ikke, men er alltid et hyggelig gjensyn.

Årets O2 dronning

Sissel

Kandidaten har gjort noe i nærheten av rent bord i RBIR, er svært aktiv i multisport, og er vel den første comarat som har blitt ropt opp på en seierspall i et av de store rittene som hun ble det i P4 rittet med sin 3de plass.

Årets auksjonarius

Knut

Kandidaten har i en årrekke sett det som et mål og unngå å få merket med minst mulig margin. I år var marginen større enn ellers og det var klart for auksjon. Sykkel ble umiddelbart budt ut for salg til tilfeldige forbipasserende. Det hører med til historien at det ikke var noen som slo til på tilbudet så det er fortsatt muligheter for at han returnerer til nesete år.

Årets overgang

Aun

Kandidaten har uten å konferer med deler av ledelsen meldt overgang til Sagene. Etter hektisk møtevirksomhet mellom deler av ledelsen og de ansvarlige ble det inngått en avtale der kandidaten stilles fritt til å fortsette sitt engasjement i Coma Tours.

Årets myggjager

Haavard

Kandidaten er mest kjent som en svært habil langrennsløper, en ok syklist og ekstremt frekk i munnen sin. I år har han derimot utmerket seg med svært sviktende evner til å skifte slange på sykkelen sin under et massivt myggangrep.

Årets blomsterkvast

Magne

Kandidaten viste stor handlingskraft ved å resolutt entre en sykkelforetning og komme ut igjen med en ny sykkel til neste års bravader. Nå var det minst to problemer med denne handlingen, han hadde ikke penger så han måtte låne av kona og han hadde ikke spurt kona. I et forsøk på å redde seg ut av situasjonen kjøpte han med seg en blomsterkvast på veien hjem, men det var ikke overraskende tilfredsstillende.

Årets matmons

Magnus

Kandidaten hadde an avtale om å kjøre Birken sammen med Magne. Dette gikk fint til de begge stoppet på en matstasjon og Magne trodde at kandidaten hadde stukket uten å si i fra og kjørte etter drit forbanna. Den intetanende kandidaten stod uvitende igjen og koste seg med maten sin.

Årets sølvpil

Sten Are

Kandidaten var lenge i vurderingen om å bli årets mediamolbo etter å ha blitt avbildet i Varingen tidligere i år, men juryen har valgt å vektlegge det faktum at han er den desidert sterkeste kort på de lange turløpene. Han har kjørt svært godt i Raumerrittet, Grenserittet og ikke minst tatt merke i Birken i sin første sesong for cluben.

Årets selvpiner

André

Kandidaten har i år gjennomført verdens hardeste triatlon, Norseman Extreme, og som ikke det var nok deltok han i enda et triatlon uken etter. Juryen er helt uforstående til hva som driver tilsynelatende mentalt friske mennesker til å ville seg selv så vondt.

Årets vinsmaker

Anders

Kandidaten har den siste sesongen primært fokusert på husbygging og livsnytelse. Kun unntaksvis er han observert i treningstøy og det har gjerne vært i retning polet.

Årets bortevekk

Christoffer, Hans Petter, Joachim

Kandidatene har i inneværende sesong vært betydelig mer borte enn tilstede og det har ikke lyktes juryen og kartlegge hvor de befinner seg eller hva de gjør

Årets munk

Arve

Kandidaten har grunnet boligens beliggenhet lite kontakt med østlandsavdelingen. Men stile til start i årets eneste terrengritt i sine hjemtrakter og leverte en svært god innsats. Rittet heter Klosterrittet derav prisen.

Årets produksjonshall

Susanne

Kandidaten har etter hvert gjort det til en vane og bære barn frem i dagslys og har av naturlige grunner prioritert noe annerledes den siste sesongen.