Comafest lørdag 13. november

NB! Comafesten er flyttet til Comatoret!!!

Når du er ute på tur og merker en liten dråpe ytterst på nesetippen så er det et sikkert tegn på at det nærmer seg Comafest.

Årets Comafest arrangeres lørdag 13. november nesten helt nøyaktig presis klokken 18:00 i Landingsveien 80 på Hovseter i Oslo (Se kart nederst).

Som vanlig oppfordres Comaratene på det sterkeste til å medbringe sin bedre halvdel. På årets styremøte ble ledelsen enig med seg selv i at det ikke var noen grunn til å gjennomføre større endringer i forhold til tidligere år. Det vil derfor atter bli delt ut verdiløse priser til de nobleste av alle idrettsutøvere i det ganske land som alle tilfeldigvis er tilknyttet den aller nobleste cluben av dem alle.

Stopher fortsetter med sin sjarmoffensiv og vil sørge for at det er utsøkt øl i tappekranene der ingen blir spurt om legitimasjon eller dekning på konto verken før eller etter servering. Deler av ledelsen jobber fortsatt med å tilknytte seg en sponsor på vinmarkedet, men kan ikke love at denne er i havn før Comafesten. Har du dragninger mot fottrampa druer i en forråtnelsesprosess må du derfor fortsatt dekke dine egne behov.

Deler av ledelsen vil igjen gjøre oppmerksom på at stimulanser inntatt gjennom huden, nesen eller i pilleform vil ikke bli akseptert! Som vanlig vil det selges dagskort på tyrkershots nøye blandet og tilsmakt av Kjell Petter. Prisen er den samme som alltid: 50 kroner. Ta med eksakt beløp!

Bindende påmelding til Comafesten må være oss i hende innen fredag 29. oktober. Prisen for middag og gratis øl til 400 kr. per pers. Pengene settes inn på Comakontoen (husk å skriv hvem pengene er fra):

Brede Arntzen
Landingsveien 80
0767 Oslo
9710.28.09681