Resultater fra Clubmesterskapet 2003

Comafesten 2003 ble så langt deler av ledelsen har klart å bringe på det rene en ny suksess. Hele 35 comarater og deres følge hadde satt av kvelden til å helle i seg uanstendige mengder alkohol og det er selvfølgelig ny deltagerrekord.

Alle comarater bør i all fremtid ære og hedre Lena og Stopher for den store innsatsen de la ned i å lage mat og servere oss.

Bilder fra Comafesten tatt av Stopher. (Usensurert)
Bilder 1 fra Comafesten tatt av Johan. (Sensurert)
Bilder 2 fra Comafesten tatt av Johan. (Litt sensurert)

Årets clubmester

Trond V

Kandidaten har gjennom en årrekke vært en ruvende skikkelse i Coma Tours. Han la i samarbeid med Jo ned en betydelig innsats for at comaratene skulle ha en bekvem stand under Moss 24:00. I år har kandidaten også vist fremragende resultater i RBIR ved å plassere seg på pallen for første gang. Han satte Comarekord på Lillehammer – Oslo ved å kjøre under 5 timer og tok i år sitt første merke i Birken.

Årets landeveiscowboy

Jo

Kandidaten er kjent som en utmerket terrengsyklist og har ved en rekke anledninger tatt med comaratene på fantastiske skogsturer på sykkel. Kandidaten var også sterkt medvirkende til å hente hjem den tradisjonsrike prisen ”Mest Harry stand” i Moss 24:00. I år har kandidaten også vist at han er en svært habil landeveissyklist gjennom å fullføre Trondheim – Oslo på imponerende 17:35

Årets O2-konge

Hans Petter

Til tross for ekstremt beskjedene treningsmengder har kandidaten klart kunststykket å ta merket i alle birkebeinerens disipliner i år. Han later dessverre ikke til å ha dårlig samvittighet for hvilke signaler han gir eldre utøvere ved å være en slik stor sportsmann uten å slite for det.

Årets seier

Thomas

Kandidaten har hatt en sesong med tidvis manglende motivasjon, men har kommet seriøst til hektene på slutten av sesongen ved å vinne RBIR rittet på Korsvoll.

Årets innlegg

Magne

Kandidaten påtok seg i fjor å holde tale til comaratene på Comafesten, men han stilte ikke opp. Dog fikk allmuen lese manuset på Comasidene og det er ingen tvil om at det var lystelig lesning.

Årets fem på

Andre

Johans innlegg i Comaboka om enorme utberinger tre dager før Birken lurte sikkert flere enn en av oss, men det ble kun besvart av en comarat.

Årets finte

Johan

Kandidaten har gjennom en årrekke vært kjent for sine meget tvilsomme kvaliteter i kategorien sykkelreparasjoner. Før årets clubmesterskap lanserte han en rekke utbedringer som måtte gjøres som for eksempel at sykkelen skulle beises og ikke minst at han trengte en gjengetapp til karbonkomposittematerialer for å feste flaska. Et fantastisk innlegg som sikkert lurte flere enn en.

Årets villstyring

Trond T

Kandidaten har to genfeil. Den ene resulterer i total mangel på angst. Den andre resulterer i manglende evne til å lære av egne feil. I år har dette resultert i et svært stygt sår i underarmen etter comatryn i steinura. Da såret var grodd brukte han sykkelen og kroppen som rambokk mot en bil og lyktes i den forstand at bilen ble påført betydelige skader.

Årets økning

Torstein

Kandidaten har tidligere vært en meget habil syklist som nå fokuserer mer på betalte oppdrag. Da Coma Tours ikke har midler til å finansiere sine ryttere har det blitt mindre sykling og kandidaten har derfor økt sin tid på Birken med nesten en time siden sist han kjørte.

Årets comatryn

Per Martin

Kandidaten har trappet noe ned på syklingen i år og er nå en konstant fare for uskyldig fisk som livnærer seg av fluer og andre insekter i små vann der kandidaten ferdes. Det har likevel blitt to ritt i år og begge ganger har vår venn gått på trynet. Verst gikk det i Birken der to ribbein måtte gi etter i fallet.

Årets faen heller

Knut

Det begynner etter hvert å bli kjedelig når det virker som om kandidaten nærmest er vaksinert mot å ta merket og i år atter en gang var et par minutter fra merket.

Årets comeback

Aun

Kandidaten har i år vært mer synlig på sykkel enn noen gang og virkelig satt sitt preg på resultatlistene. Han besteg Tryvann på smått utrolige 16:51 og var også første comarat til Skramstad i år. Dette er oppsiktsvekkende adferd med en rygg som var brukket for bare to år siden.

Årets mekaniker

Anders

Kandidaten hadde før sesongen to terrengsykler som fungerte utmerket. Han var ved flere anledninger med på Scott Cup på vårparten, men så klarte han kunststykket å selge den ene samtidig som den andre gikk i stykker. De små reparasjonene som måtte til for å kunne bruke denne viste seg som uovervinnelige og kandidaten hadde mange ukers fravær før det rettet seg.

Årest comet

Niels Martin

Kandidaten steppet på kort varsel inn i Cristoffers fravær i Moss 24:00 og viste seg fort som en meget habil syklist og var en sterk bidragsyter til at laget for første gang kom på pallen. Han har i år debutert i Scott Cup og oppnådde også her pallplassering på slutten av sesongen.

Årets hei igjen

Joachim & Pål

Kandidatene har vært med i Coma Tours lenge, men valgt å bruke fritiden på noe annet enn sykling de siste årene. Det er uansett hyggelig å se dem igjen på Comafest og de hedres for at alle skal skjønne at det viktigste er ikke å sykle, men ta en øl med comaratene.

Årets korrespondent

Susanne

Kandidaten har av naturlige årsaker tatt et hvileår fra sykkelen, men likevel gjort sitt beste for at Comaratene skulle velte seg i komfort under Moss 24:00. Korrespondansen mellom deler av ledelsen og kandidaten er godt dokumentert på Comasidene og det oppfordres til å la seg underholde av den.

Årets utmygging

Christoffer

Kandidaten er en av Coma Tours medlemmer med størst potensial til å hevde seg, men som bestekompisen så er ikke treningen like viktig som konkurransen. En uke før 24:00 i Moss tilstod han for deler av ledelsen at han ikke hadde syklet en eneste meter og ikke kunne stille opp for laget.

Årets leppe

Haavard

Kandidaten debuterte i år på fellestrening sammen med en rekke comarater han aldri tidligere hadde møtt. I løpet av turens første 30 minutter hadde han fornærmet samtlige i feltet på det groveste, om enn med et smil om munnen.

Årets senkning

Magnus

Kandidaten har et meget avslappet forhold til klokken og da særlig i forbindelse med konkurranser. Dette har tidligere år medført påpakk fra deler av ledelsen som har klaget over at tidene på Birken etter hvert ble så dårlige at de ikke lenger passet inn i samme diagram som for de øvrige comatratene. Kandidaten har holdt sitt løfte, han har øvet mer og derfor senket tiden med mer enn en halv time i årets clubmesterskap.

Årets spurtopptrekk

Kjell Petter

Kandidaten har tatt et velfortjent hvileår fra syklingen, men har trofast stilt opp på fellestreningene. Her har han sett det som sitt absolutte hovedansvar å trekke opp spurten i bakkene underveis. Da kreftene har tatt slutt var han ikke fysisk til stede der spurten pågikk, men ga verbalt meget høye og tydelige beskjeder om at nå gikk spurten.

Årets delefreak

Stopher

Kandidaten har i løpet av de fire siste årene kjørt ned tiden sin i Birken fra året før, men møtte for første gang motgang i år. Løsning? Solgte sykkelen for å kjøpe en som er enda bedre til neste år.

Årets Oslo tur

Arve

Kandidaten kan snart ikke si at han sykler Birken lenger, men må si at han ”har gjort det”. I år var han dog tilbake i Oslo og viste sine ferdigheter i Moss 24:00 på laget som tok 2dre plassen i konkurransen. Takk for oppmøtet!
Årets dekkvalg

Sverre

Kandidaten har gjennom flere sesonger sørget for at Comaratene sitter godt og spiser etter Birken. I år er det imidlertid dekkene på sykkelen som etter sigende ikke har vært byttet på fem år med dertil sprekker og nedslitthet som har gjort mest inntrykk. I følge sikre kilder har kandidaten nå fått nye.

Årets kokk

Lena

Kandidaten er ikke medlem av Coma Tours og ønsker det sikkert ikke heller. Det står dog så stor respekt av ansvaret som frivillig ble tatt ved å lage mat til alle her i kveld at det deles ut en hedersbevisning.