Resultater fra Clubmesterskapet 2002

Nærmest som vanlig var Comafesten en gedigen suksess og igjen er alle Comarater Kjell Petter og Susanne en stor takk skyldig for deres grundige forberedelser og enorme engasjement.

Magnes tale til Comaratene på Comafesten. 
(Magne kom ikke, men dette er det dere skulle ha hørt!)
Spørreskjema som ble utdelt før bordsetningen

Bilder fra Comafesten tatt av Brede
Bilder fra Comafesten tatt av Stopher
Bilder fra prisutdelingen tatt av Stopher

Årets Clubmester

André

 

Kandidaten har representert Coma Tours 10 ganger som er flere ritt enn noen Comarat har gjort i løpet av en sesong. Kandidaten har meget gode resultater fra landeveien med smått utrolige 16 timer og 13 minutter på Trondheim-Oslo som et klart høydepunkt. I terrenget har han overbevist juryen ved å bli den første i Coma Tours historie som har deltatt i mer enn 6 Scott Cup ritt og dermed fått et sammenlagt resultat. Kandidaten har også som første Comarat representert Coma Tours i utlandet ved sin deltagelse i MTB Vättern i Sverige. Kandidaten var den første Comarat som grusa deler av ledelsen i et terrengritt, men juryen har valgt å se bort fra denne frekkheten.
Årets idrettsglede

Stopher

Kandidaten deltok i år i Clubmesterskapet for tredje gang og har stadig utvist større treningsiver og resultatmessig fremgang. Årets mål var å bryte 4 timers grensen og det klarte han med knapp margin. Den ærlige gleden og det strålende humøret kandidaten utviste etter målgang og i den påfølgende uken kvalifiserer han for prisen.

Årets Birkebeiner

Trond T

 

Kandidaten oppnådde tidlig i sesongen oppsiktsvekkende gode resultater i terrenget som avslørte en betydelig økning av treningsdosene. Kandidaten tok også mål av seg til å debutere i Trondheim-Oslo som han fullførte på imponerende vis. Desverre medførte turen fra Lerkendal til Valle Hovin et vondt kne som ødela mye for resten av sesongen, men kandidaten har på tross av dette fullført både rittet og løpet i tillegg til vinterens skirenn og dermed gjort seg fortjent til prisen.

Årets O2 konger

Per Martin

Christoffer

Den neste prisen deles mellom to Comarater da juryen ikke har vært i stand til å skille prestasjonene kandidatene har lagt for dagen. Man kan ikke unnlate og la seg imponere av sportsmenn hvis talent er så allsidig at de høster merket både på ski, sykkel og til fots i løpet av en og samme sesong. Juryen er noe i nærheten av stum av beundring for prestasjonen det er å bli Superbirkebeiner.

Årets raskeste mamma

Susanne

Kandidaten debuterte i årets clubmesterskap og hadde ikke uventet sommerfugler i magen før start. At det senere på dagen skulle vise seg at det i tillegg var barn i magen gjør prisutdelingen enkel.

Årets fix-it

Sverre

Kandidaten har en egen evne til å tirre på seg diverse Comarater gjennom friske innspill og meningsytringer i Comaboka og kunne således fått prisen Årets spammer. Dog er det faktum at kandidaten tar kommandoen over begivenhetene på Lillehammer etter Birken mye viktigere og at han i år utvidet sitt ansvarsområde til også å gjelde gratis VIP billetter på Disco for Comaratene etter middag gir han prisen.

Årets merke

Thomas

Kandidaten hadde gjort seg fortjent til tittelen Årets helveteshelg etter han bravader 1-2 juni. I følge ryktene var han på Kylie Minouge konsert med mengder av øl på fredag kveld/lørdag morgen, fra lørdag formiddag til søndag formiddag deltok han i Moss 24 timers og derfra dro han direkte til konfirmasjonsselskap. Juryen velger dog å vektlegge det faktum at han reiste seg og brølte tilbake etter fjorårets totale nedtur i  Birken der punkteringer både foran og bak frarøvet han merket.

Årets standgeneral

Kjell Petter

Kandidaten har et sjeldent behov for å bruke enormt med tid og krefter på å sørge for at Comaratene har det bra. På vei til 24 timers ritt i Moss ble det tatt i bruk en liten lastebil med henger. Som vanlig var stua tom for møbler den helgen kandidaten er i Moss og som vanlig mottok Coma Tours prisen for mest Harry stand i Moss.

Årets sølvpil

Jo

Kandidaten er best kjent for sine ypperlige evner i ulendt terreng med sykkel og ikke minst gode humør og korte hår. Kandidaten debuterte i årets clubmesterskap og avslørte meget gode evner også på grusveier og tok merket i første forsøk. Kandidaten utviser noe i nærheten av eksemplarisk oppførsel i forbindelse med påmelding til Comafesten der han var først av alle til å betale for gildet.

Årets fotgjenger

Trond V

Kandidaten har etter flere år som terrengsyklist oppgradert sin kjære sykkel til å møte hans økende krav til funksjonalitet og komfort. Da er det mer enn gjennomsnittlig kjedelig at banditter stikker av med doningen og man står strippet tilbake med minnene som eneste trøst. Deler av ledelsen ser det som en selvfølge at kandidaten har fylt tomrommet innen den offisielle sesongåpningen til våren.

Årets lunsjpause

Magne

Kandidaten har helt siden han mottok prisen Årets økning hatt som målsetning å sikre seg Årets senkning. Da kandidaten underveis i årets clubmesterskap måtte innse at det ble vanskelig å sette pers i år også stoppet han likegodt opp og slo av en prat med kjentfolk som stod langs løypa. Det er en glimrende innstilling som gir han prisen!

Årets fuglehund

Johan

Kandidaten stiller regelmessig opp på fellestrening, men det er ikke så mye man ser til han. Kandidaten har en egen evne til å kjøre fra feltet og bli borte en stund før han sykler feltet i møte og igjen passerer bakfra. Denne oppførselen er meget utbredt blant hunder som deltar i jakt på fugler og prisen blir da.

Årets atter nesten

Knut

Kandidaten har kjørt Birken hele 7 ganger og har totalt på alle startene brukt nøyaktig 1 time 1 minutt og 55 sekunder (3,79 prosent) for mye til å ta merket hvert eneste år. Atter en gang var han noen små minutter for seint ute til å ta merket og blir derfor stående med sitt ene.

Årets mekaniker

Hans Petter

Kandidaten har utvist en utsøkt smak for oppgraderinger av den kjære sykkelen sin. Nå er det slik at evnene til å handle inn deler til sykkelen langt overgår evnene og ikke minst motet til å montere delene selv. Deler av ledelsen har merket en påfallende iver fra kandidatens side om at det er viktig med selskap da mekkingen skal utføres. Når det til stadighet er deler av ledelsen som blir stående med verktøyet i hendene mens kandidaten står og ser på blir prisen.

Årets comatryn

Torstein

Kandidaten utviste en uvanlig offervilje for å stille til start i Skarverittet tidligere i år ved å kjøre et ikke ubetydelig antall mil i bil og bedrive annengrads logistikk med familien for å kunne stille til start. Da er det litt stusselig at man tryner så kraftig etter 2 kilometer at man er ute for resten av sesongen med vond skulder.

Årets økning

Magnus

Kandidaten uttalte etter fjorårets clubmesterskap at han fant det helt nødvendig å øve mer til årets sesong. Etter årets clubmesterskap gjentok han budskapet enda en gang. Ubekreftede rykter om kroppsvekt og nærmere inspeksjon av resultatlisten fra Birken kvalifiserer derfor til prisen.

Årets rekonvalens

Aun

Kandidaten har hatt en etter forholdene oppløftende sesong og sikter etter eget utsag på å delta i neste års clubmesterskap. Med tanke på en brukket rygg for litt over et år siden tildeles han prisen.

Årets bakkesprinter

Arve

Kandidaten har gjennom svært gode resultater bakkeritt i heimbygda bevist at han behersker bratte bakker bedre enn de fleste. Et kort helgebesøk i Oslo var alt han trengte for å knuse alle rekorder i Comasprint’n.

Årets big mouths

Anders

Håvard

Disse to krabatene valgte å innta en akseptabel ydmyk holdning å har dermed gjort seg fortjent til innrullering i Coma Tours medlemsregister.