Resultater i clubmesterskapet i Coma Tours Inc. 2001

Under ligger resultatene av årets sesong i Coma Tours med mer eller mindre fornuftige begrunnelser for prisene som ble delt ut.

Bilder fra Comafesten.

 

Årets Clubmester

Kjell Petter

Kandidaten har utmerket seg som en habil cyclist ved å ha tatt merket i Birken 4 år på rad. Men det de fleste comarater nok har lagt mest merke til er kandidatens utsøkte sans for organisering. I Moss 24 timer tidligere i år hadde han alene med seg mer utstyr og stash enn alle de andre lagene til sammen. For andre året på rad legger han ned et betydelig arbeid og holder Comafest for oss. Juryens dom var enstemmig: Årets clubmester Kjell Petter.

Årets seier

André

Sjelden har vel en suksess vært mer fortjent enn da denne kandidaten i sommer fikk full klaff i Fjell og Vidda tråkket. Han tok for første gang i Coma Tours historie en klasseseier i et cycleritt og mottok den gang mange hyggelige gratulasjoner fra Comaratene og får i kveld fult fortjent prisen Årets seier.

Årets initiativtaker

Trond V

Kandidaten har helt siden innmeldingen i Coma Tours vist en vilje til å komme med kreative forslag til Comasidene, sende inn bilder og referater samt arrangere sykkelturer og ikke minst stille opp når noe blir arrangert. Et absolutt aktivum for clubben som i år mottar prisen Årets Initiativtaker.

Årets 02 konge

Per Martin

Den neste prisen har frem til i dag vært i familien Schoubye og bør henge svært høyt i en idrettsforening. Kandidaten har vært en sann plage på fellestreninger med rykk og bakkekjøring som på ingen måter kan forenes med rolig langtur. Den høye intensiteten bærer tydeligvis frukter i form av imponerende hastighet både på ski om vinteren og sykkel om sommeren. Prisen Årets 02 konge tildeles Per Martin.

Årets uflaks

Magne

Kandidaten uttalte tidlig i sesongen at det skulle trenes mer og antydet ønske om prisen årets senkning. Treningen ble intensivert og motet var på topp, men ryggen slo seg vrang dagen før clubmesterskapet og han kunne ikke stille til start. Årets uflaks tildeles Magne.

Årets melding

Pål

Kandidaten har deltatt på en rekke ritt sammen med andre Comarater i år og tradisjonen tro arrangert sverigetur med cycleritt på menyen. Han deltok også i Moss 24 timer der han etter noen vel tøffe tak i kampen mot klokka kom med Årets melding. Jeg har sprukket! Prisen tildeles Pål.

Årets pipestilker

Stopher

Kandidaten er bare 2 år gammel som cyclist og har i år imponert med sterk kjøring på fellestrening. Det som likevel sitter igjen etter sesongen hefter seg ved utstyret som ble benyttet for å varme bena i regnværet over fjellet. Kandidaten hevder å ha så tynne bein at løse armer er den beste løsningen på beina. Årets pipestilker tildeles Stopher.

Årets kjipeste pungtering

Thomas

Kandidaten gjorde et meget imponerende clubmesterskap i år og lå an til å senke sin egen bestenotering med 20 minutter og ikke minst få sitt første merke i Birken. Hele 3 pungterninger fra Sjusjøen og til mål satte imidlertid en kjedelig stopper for dette. Årets kjipeste pungtering tildeles Thomas.

Årets idealtid

Knut

Kandidaten gjennomførte i år et ritt som var oppsiktsvekkende likt hans eget resultat fra i fjor. Forskjellen mellom fjorårets resultat og årets var bare 32 sekunder. Årets idealtid tildeles Knut.

Årets mellomtid

Hans Petter

For de fleste av oss er det en del av moroa å komme helt til mål når vi starter i et cycleritt. Denne kandidaten nøyde seg med å runde toppen av fjellet før et svalestup sendte han til en grundig skrubbsårvask på Lillehammer sykehus. Men ut i fra hva han presterte til Sjusjøen hvor han var nest raskeste Comagutt er det klart at prisen blir Årets mellomtid.

Årets innlegg

Magnus

I år har gledelig mange bidratt med referater fra sine sportslige utskeielser i løpet av året. Den neste kandidaten har bidratt med et av disse som i god Coma ånd tar for seg hverdagen til den delen av norske cyclister som ikke preger toppen av resultatlistene i referatet fra Holmenkollrittet. Årets innlegg går til Magnus.

Årets villstyring

Trond T

Kandidaten er blant dem som har funnet sin nisje under pris utdelingen i Coma Tours. Atter en gang har han bedrevet aktivitet utover det som må kunne kalles kontrollert adferd med knust hjelm og en ukes sykemelding som resultat. Sykemeldingen ble til alt overmål ble feiret med en pils sammen med Magnus. Årets villstyring er i år som i fjor Trond.

Årets delefreak

Aun

Denne prisen er vel en av de som det er enkelt å begrunne. Kandidaten har siden første fellestrening i inneværende sesong eid hele 3 rådyre off-road cycler til en samlet verdi på ca. 120 tusen kroner. Vi ønsker han god bedring med ryggskaden så han kan få benyttet den siste nyanskaffelsen til neste år. Årets delefreak er Aun.

Årets passering

Torstein

Kandidaten har hatt en intern fight med Sverre om å cycle fortest fra Rena til Lillehammer. I år lå han lenge bak erkerivalen, men kunne til sin egen tilfredsstillelse passere Sverre i de siste bakkene opp mot Sjusjøen, men gjorde et ordvalg i et tonefall som Sverre til den dag i dag ikke er fornøyd med. Kan vi få høre hva han sa Sverre? Årets passering går til Torstein.

Årets comatryn

Joachim

Kandidaten har holdt en lav profil store deler av sesongen og det var kanskje derfor han ville markere seg på den første fellestreningen han stilte opp på. Med noen usedvanlig dårlig kontrollerte kroppsbevegelser holdt han nesten på å velte hele feltet etter bare noen få kilometer. Resultatet var noen fete skrubbsår på kandidaten selv og et stk. Comasekk ute av drift. Årets comatryn går til Joachim.

Årets bortevekk

Sverre

Kandidaten har gjennom flere sesonger vært en meget aktiv cyclist i den noble club. Den siste sesongen har kandidaten prioritert andre fritidssysler som jenter og sånn og mottar dermed Årets bortevekk pris. Sverre!

Årets Hangaround

Christoffer

Kandidaten har tatt merke både på cykkel og i joggesko over fjellet, men har enda ikke representert riktig club. Kandidaten har klart et stort sportslig potensiale men så lenge formalitetene ikke er på plass blir prisen Årets Hangaround som går til Christoffer

Årets Big Mouth

Jo

Kandidaten har lenge vært kjent av mange Comarater via cycleturer I Romeriksåsen. Kandidaten er kjent under navnet Sitfinner’n og har ytret ønske om å komme inn i Comas fellesskap. Frem til det formelle rundt innmeldingen er klart må Jo nøye seg med prisen Årets Big Mouth.

Årets comeback

Johan

Etter 2 sesonger med Årets mekaniker som resultat har kandidaten vært svært forsiktig med å benytte cycel i inneværende sesong. Om årsaken har vært angst for å pådra seg enda en mekaniker pris skal være usagt, men det er ingen tvil om at iveren etter å cycle har fått et kraftig oppsving etter at en nt cycel ble kjøpt på slutten av sesongen. Årets comeback tildeles Johan.

Årets natteravner

Arve

Kandidaten kunne ha mottatt prisen årets referat for fortellingen fra Moss 24 timer som ga leseren en dypere forståelse for hvordan det arter seg å delta på et slikt arrangement. Særlig kandidatens tanker rundt det å cykle rundt i Mossetraktene i bekmørke midt på natta med åpne sår i rumpa og tanker om å legge opp som cyclist var informative. Årets natteravner er Arve.