Resultater i clubmesterskapet i Coma Tours Inc. 2000

Comafesten ble et vellykket arrangement mye takket være Kjell Petters store innsats for å gjøre stua om til et sykkelmekka. Pål sørget nærmest selvfølgelig for at alle ble servert godt mat og Stopher la vel inn tidenes aksje gjennom å bidra med øl på fat i store mengder.

Festen varte til langt på natt med prisutdelinger, sykkelprat og dans. Det ble tatt masse bilder fra festen som ligger i linkene under. Vi ble også beæret med en egen hilsen fra Tone Lien fra arrangørene av clubmesterskapet. Hele telegrammet kan du lese her.

Bilder 1 Velkomstdrink
Bilder 2 Prisutdeling
Bilder 3 Festen
Bilder 4 Festen
Bilder 5 Bilder tatt av Einar som helt klart er dyktigere enn visse andre til å fotografere...
Bilder 6 Bilder tatt av Bergunn 

Årets clubmester: 
Arve
 
Kandidaten har gjennom to sesonger vært medlem av den noble club og har med jevne mellomrom kommet med kreative og oppbyggende forslag til deler av ledelsen. Kandidaten foreslo at Coma Tours burde ha egne drakter allerede før det første opplaget i 1999 var påtenkt og la ned et ikke ubetydelig arbeid i å få realisert prosjektet. Årets clubmester er en flittig bidragsyter i Comaboka med sine mer eller mindre gjennomtenkte meninger. Juryen har lagt stor vekt på kandidatens store lojalitet ovenfor Coma Tours, i det han er bosatt langt fra clubens hovedsete i Oslo uten at han har falt for fristelsen og melde seg inn i en av de attraktive clubene i sitt nærområde. Årets clubmester deltar ofte i ritt både på landevei og i terrenget og markedsfører Coma Tours på en ypperlig måte. Det som dog i juryens øyne veier tyngst er kandidatens utmerkede sportslige resultater i clubmesterskapet gjennom fem sesonger med merke i samtlige ritt som gav ham gullmerket i år.
Årets comagutt: 
Trond V
 
Kandidaten har til tross for klønete geografisk bosetning markert seg som svært engasjert i Coma Tours og vært et bindeledd for informasjon mellom hovedkontoret og  distriktene. Han stod ansvarlig for organiseringen av sesongåpningen 1. mai og han kom med forslag til å opprette Comatipp på Comasidene. Han er også flittig til å sende inn sykkelrelaterte linker og ikke minst bilder fra treningsturer.
Årets jernvilje: 
Kjell Petter
 
Kandidaten kunne fått flere priser i år og er vel etter innslag i lokalaviser, riksaviser og også TV2 overkvalifisert til tittelen som Årets mediamolbo. Siden Coma Tours tross alt er en cycleclub har juryen likevel lagt vekt på det sportslige som har vært oppsiktsvekkende i årets sesong. Kandidaten har hatt en sesong med begrenset omfang av trening sammenlignet med tidligere år uten at det har vært mulig å se det på resultatlistene fra Elgåfossrittet og ikke minst clubmesterskapet. Når treningsgrunnlaget er tynt, må det være noe annet som gjør utslaget.
Årets debutant: Christopher   Kandidaten er ny for sykkelsporten i år og har gått gradene fra turer på noen få kilometer på våren til fullførelse av clubmesterskapet i upåklagelig stil. Han har utvist en imponerende ærlighet i treningsarbeidet som blant annet har inneholdt gjørmevassing fra Blankvann mot Kikut da han tok feil av veien. Han tok kontakt med deler av ledelsen mandagen etter clubmesterskapet og meddelte at han skulle delta neste år også. Han er også den eneste comarat som med stø hånd kan brygge utsøkt norsk brygg som jo har et visst historisk sus over seg i Coma Tours.
Årets initiativtaker: Sverre   Kandidaten har vært meget aktiv i Coma Tours både før og etter at han endelig brøt sammen og meldte overgang til cluben. Han tok tidlig på seg ansvaret for organiseringen av middag på Lillehammer etter clubmesterskapet og har også vervet to nye medlemmer til Coma Tours i løpet av sesongen. Han har også gjort et ærlig forsøk på å skaffe medlemmene et innendørs treningstilbud i vinterhalvåret.
Årets humørspreder: Hans Petter   Kandidaten er en utmerket syklist med meget gode resultater i de ritt han stiller opp i. Desverre har sykdom og skole gjort timene på sykkelsetet færre enn det vi som treningskamerater helst hadde sett da mannen praktisk talt alltid er i et spesielt godt humør som gjør en hver sykkeltur sammen med han til en hyggelig opplevelse.
Årets O2-dronning: Anette   Kanditaten har gjennom to deltagelser i clubmesterskapet  avduket et stort talent for sykling og mottatt merket begge år. Kanditatens 10ende plass i årets ritt er den beste uansett klasse i Birken i Coma Tours historie. Kanditaten arver prisen fra sin bror som mottok denne i fjor.
Årets spammer: Andrè   Kandidaten er en meget aktiv rytter både på landevei og i terrenget. Han er den som uten tvil tilbakelegger flest mil på sykkelen hvert år i Coma Tours og dette vil han at verden skal vite om. Mediet han benytter seg av er Comaboka som utallige ganger mottar innlegg om siste nytt fra hans liv og levned.
Årets sjefskokk: 
Pål
 
Kandidaten er en av de mest fremtredende skikkelsene i Coma Tours gjennom sitt engasjement for cluben. Han tar ansvar for at medlemmene kan dra utenlands for å representere Coma Tours i ritt hvert år og er alltid det selvfølgelige valg til å ta beslutningene på kjøkkenet.
Årets spurtkanon: Thomas   Kandidaten er den første i Coma Tours historie som har besteget en seierspall. Dette har han gjort hele 2 ganger i løpet av sesongen i RBIR. Deler av ledelsen hadde selvfølgelig ønsket at det sto Coma Tours på resultatlisten og ikke ICOPAL, men prestasjonen står det likevel respekt av. Da rittet ikke var lengre enn at vinnertiden var på under 10 minutter blir prisen:
Årets idrettscomeback: Janna   Kandidaten var et utsøkt idrettstalent i yngre dager og ble blant annet utropt til skolemester i idrett på ungdomsskolen, han har en lang karriere i hoppbakken med en buklanding på kulen i Holmenkollen som høydepunkt før firkanta regler for opptak til idrettstroppen i militæret sørget for at sporten måtte vike til fordel for øl og røyk. Det er med stor glede at vi kan ønske denne idrettsmannen tilbake på konkuransearenaen.
Årets treningsiver: Torstein Kandidaten kom inn i Coma Tours som et friskt pust denne sommeren og har vært meget aktiv siden første dag. Han har fra før liten erfaring med sykling, men har vist en imponerende iver i syklingen gjennom flere rittdeltagelser og er svært trofast på fellestreningene. Viljen til å lykkes ble kronet med merket i clubmesterskapet.
Årets draktgenerator: Magnus   Kanditaten har holdt en lav profil i sin første sesong i Coma, men har rukket å utmerke seg. Med sitt våkne blikk under lesing i pornobladet Sykkel Magasinet satte han deler av ledelsen på sporet av en draktprodusent som senere produserte årets opplag av Comadrakta.
Årets selvpiner: 
Per Martin
 
Kandidaten kom til Coma Tours etter en samtale med en av våre Comarater under særdeles lite sportslige omstendigheter på en bar med altfor mye øl. Han markerte seg fra første fellestrening med å kjøre vanvittig hardt i bakkene og beviste senere i sesongen gjennom deltagelse i det Store Fjell og Viddatråkket som er et 18 mil langt offroadritt at han liker å plage seg selv.
Årets økning: 
Magne
 
Kandidaten har hatt et begrenset samvær med Comaratene i år og det kan vel skyldes en økning i antall barn i huset. Ytre faktorer har uansett ført til noe mindre sykling som igjen har ført til mulig økning av kroppsvekten og da endelig en økning i anvendt tid i årets clubmesterskap. Det skal sies av vektøkningen er ubekreftede rykter.
Årets villstyring: 
Trond T
 
Kandidaten har både med og uten vitner foretatt forseringer i særdeles ulendt terreng i hastigheter der det har blitt stilt spørsmål om det er motet eller mangelen på intelligens som er mest dominerende. Det ryktes sågar om høylydt harme fra arrangørene av clubmesterskapet i bånn av balettbakken i år.
Årets fotgjenger: Joachim Kandidaten har ved flere anledninger avslørt særdeles god smak for dyre sykkeldeler noe som desverre ikke inkluderte tanken på at andre også har like god smak. Da vidunderet ble parkert noen timer i Guds frie natur var kanditatens kjæreste eiendel stjålet. Med inderlig håp om en snarlig slutt på dette marerittet får han prisen:
Årets mekaniker: 
Johan
 
Denne prisen er utdelt tidligere i Coma Tours historie og det er samme person som får den igjen. På Grebbestadturen tidligere i år var det fem Comarater som gjorde i stand syklene sine med vask og vedlikehold. En valgte å vente med å kontrollere sykkelen til vi kom på startstreken. Da oppdaget han at det var hull i fordekket så slangen tøt ut. Dette gjorde han mentalt forberedt på en pungtering, men det var bakdekket som ble flatt. Da kandidaten skulle bytte dekket viste det seg at han hadde tatt med en 15 tommers slange som reserveslange.
Årets merke: 
Knut
 
Den neste prisen er det spesielt hyggelig å dele ut. Det er bare et annet medlem av Coma Tours som har deltatt i Birkebeinerrittet like mange ganger som denne mannen. Etter fem starter uten merket var det i år duket for den ultimate sportslige suksess, nemlig merke i Birken.
Årets sølvpil: 
Aun
Kandidaten har vist stor iver etter å få bli medlem i Coma Tours og kom med forslag til opptaktskriterier som utløste en liten e-mail storm om statuttene i Coma Tours. Diskusjonen endte opp med en ny tolkning av statuttene og var det første tegn på at det diktatoriske styret i Coma Tours stod for fall. Kandidaten rakk å bli medlem en snau uke før clubmesterskapet, kjørte meget sterkt og tok merket noe som resulterte i en rekordrask oppgradering til sølvmedlem.
Livsvarig datasjef: 
Einar
 
Noen av dere har kanskje vært innom comasidene på nettet. Da vi gikk over til å bli et dåttcom foretagende måtte deler av ledelse søke teknisk assistanse utenfor Comas rekker. Vanligvis er det forholdsvis dyrt å leie en server til å ha en hjemmeside på og i tillegg ha døgnetåpen support fra kyndig personell. Vi i Coma Tours er så heldige at Einar gjør dette gratis for oss så derfor får han prisen: