Resultater i clubmesterskapet 1999.

Årets comafest ble arrangert lørdag 2. oktober. Menyen var temmelig enkel: Pizza levert på døra og medbrakt drikke. Etter maten ble alle medlemmer som var til stede hedret for sin insats i årets sesong og mottok hvert sitt diplom. Pallplasseringen gikk til de som ikke bare har utmerket seg på sykkelen, men også sørget for at Coma Tours Inc. eksisterer og ovenfor ledelsen har kommet med kreative forslag.
Av de små tingene som vil huskes fra denne sammenkomsten kan nevnes Joachims store iver etter å sjenke Galiano shots til alle som ville ha og at han var veldig flink til å smake litt selv også. Hans Petter hadde backspinnoppvisning som også innebar snauklipping av potteplanter og gjødsling av parketten. Sist, men på ingen måter minst, husker vi Bergunn og Sverres fantastiske duett med Pavarotti i bakgrunnen. Til neste år kan kanskje Sverre teksten også?

Bilder fra comafesten.

 

Vandrepokalen i all sin prakt.

pokalv.jpg (25626 bytes) pookalr.jpg (32556 bytes) pokalh.jpg (34472 bytes)
Clubmester: Pål Aasmundrud
Pål har i årets sesong stilt til start for Coma Tours Inc. i 6 cyckelritt i tillegg til deltagelse i Nike Outdoor Challenge. Han har deltatt på de aller fleste fellestreninger fra og med starten 1. mai. Årets clubmester har også stilt sin hytte i Sverige til disposisjon for medlemmene og ikke minst mettet diverse coma struper med utsøkt mat han selv har disket opp. Pål er også en vis mann som sørger for at hans treningskamerater utvider sitt intelekt ved å omgåes han. Ledelsen håper at Pål til neste år blir en komplett Comarytter ved å skaffe seg en gul ledertrøye.
Årets comeback: Arve Davidsen
Arve var kvalifisert til tittelen årets løpsopplegg gjennom å passere som nummer 112, 117, 120, 113 og 112 på mellomtidene i Birke'n. Han kunne også mottat prisen årets bidragsyter for sitt referat fra Skarverittet og hans aktive arbeid med å skaffe oss comadrakta. Ledelsen synes likevel at hans comeback fra et 4 uker langt treningsopphold p.g.a. sykdom med sluttiden 3:14:18 i clubmesterskapet var det mest imopnerende.
Urgründer av Coma Tours: Knut Nordheim
Knut var den som i sin tid klarte å overbevise ledelsen om at det var kult å sykle fra Rena til Lillehammer i slutten av august. Uten Birke'n ingen Coma Tours Inc. og prisen ga seg selv.
Årets O2 konge: Hans Petter Schoubye
Hans Petter er clubens lille maskot som må tale mye fleip. Hans Petter startet med sykkeltrening først i fjor og har på denne lille tiden opparbeidet seg en imponerende god kondisjon som resultatene fra Scott Cup, Grenserittet og Birke'n har vært bevis på. En kar som ganske sikkert skal bli vanskelig å kjøre fra til neste år for clubens eldre garde.
Årets beste fremgang: André Mehnert
André har hatt en stor sesong på landeveien og kjørt meget bra i Mjøsa Rundt og Jotunheimen Rundt. Hadde han stilt i disse rittene for Coma Tours Inc. så hadde tittelen årets landeveiscowboy vært sikret, men ledelse fant det riktig å legge resultatene som comarytter til grunn. I clubmesterskapet kjørte André ned tiden sin fra 4:05:00 til 3:20:56 som er en forbedring på 18.4%. Med tilsvarende fremgang neste år kjører han på 2:43:56. Lykke til!
Årets beste plassering: Anette Schoubye
Anette debuterte i årets Birke'n og var den raskeste av Coma Tours debutanter og den av medlemmene som plasserte seg høyset i sin klasse med en 28. plass.
Årets mekaniker: Johan Lindstrøm
Johan har ved to anledninger utmerket seg som særdeles lite følsom med verktøyet. Først skrudde han eikene ut av felgen i Scott Cup på Korsvoll og senere knakk han 2 dekkspaker og rev ventilen ut av slangen ved en punktering på en fellestrening.
Årets delefreak: Joachim Thorsen
Joachim mottar denne prisen for sin sans for ekstremt dyre sykkeldeler som helst skal være fremstilt i titan med med en farge som matcher resten av sykkelen hans. Hjulene er selvfølgelig av typen Mavic CrossMax hvis noen skulle lure.
Årets slavemedlem: Sverre Lie
Sverre er en av clubens mer aktive ryttere som ofte er med på fellestreninger og som også deltok på Nike Outdoor Challenge hvor han stilte familiens hytte til disposisjon for laget. Sverre nekter derimot plent å representere Coma Tours Inc. i clubmesterskapet og kan derfor ikke regne med noe annet enn å bli betraktet som slave.