Comadrakta anno 2001

Comakolleksjonen anno 2001 er nå klar og vil stort sett være som 2000 utgaven i tillegg til at den utvides med løse armer og ben. Drakter og bukser leveres i alle størrelser (XS, S, M, L, XL og XXL). For de som lurer så er livvidden omtrent lik i alle størrelser, det er kun lengden som varierer. Som en slags veiledning kan det nevnes at deler av ledelsen er 176 cm og bruker M drakt og L bukse. Armer og ben kommer i en størrelse. Til de som ikke har brukt løse armer og ben tidligere kan dette anbefales på det varmeste i dobbel forstand. Løse armer kan ligge som en mansjett rundt håndleddet når de ikke er i bruk og raskt trekkes opp når det blir kjølig som feks. i utforkjøringen ned fra Sjusjøen. Løse ben er fine og ha i sekken da de tar liten plass og er veldig gode å ta på når sola går ned midt i under en fin kveldstur om våren eller når man blir overrasket av regn. Både løse armer og ben er tettsittende plagg.

Comadrakta og buksene er som 2000 utgavene både i farger og kvalitet bortsett fra at logoen bak på buksne vil bli senket noe så den ikke dekkes av overdelen. Knebuksene kommer selvfølgelig med pute i rumpa denne gangen!

Løse armene leveres i gul Lycra med svart logo. 

Løse ben leveres i svart Lycra med gul logo. 

Deler av ledelsen vil gjerne gjøre oppmerksom på at det IKKE vil bli bestilt inn noe for lager denne gangen. En del av medlemmene fikk i fjor kjøpt bukser og drakter de ikke hadde bestilt. Disse plaggene stammet fra deler av ledelsens personlige reservelager som etter comatrynet i Grenserittet ikke lenger eksisterer. Uten å presse noen til å bestille mer enn de selv ønsker så er det på grunnlag av spørreundersøkelsen grunn til å tro at det nå vil ta minst 2 år før et nyopptrykk av comadrakta er aktuelt. For de som sykler mye og gjerne vil være "stivpyntet" i cycleritt kan det være en ide å tenke litt fremover. En sykkelbukse har begrenset levetid og ikke minst etter et comatryn. Når det er sagt er selvfølgelig det aller viktigste at man er medlem av den noble club uansett antrekk. 

Prisliste
Comadrakt 578,-
Sykkelbukse 387,-
Knebukse 456,-
Løse armer 136,-
Løse ben 185,-

Comadrakta anno 2000

Draktene kommer denne gang fra Kalas og er trykket først og sydd etterpå. En ekstra finesse på disse er jo trykket med "Coma Tours Inc." på tvers over lappen i stjerten. Dette kostet litt ekstra, men så er da også Comadrakta litt ekstra. Nytt fra forrige utgave av trøya er trykket på overarmene og på lommene bak. Ellers har vår sponsor Telenostra denne gangen fått plassen på høyre side foran på trøya og på venstre lår av buksa. Trykk på bildene for å se nærmere på varene.


Comadrakta anno 1999

Det første opplag (av et nær uendelig potensiale) av Comadrakta er ferdig trykket. Etter litt dealing med forskjellige forhandlere viste Sykkeldelisk seg å gi det rimeligste tilbudet samt den raskeste sørvisen. Skjortene kommer fra GORE Bike Wear, er i 100% polyester og er tilgjengelig i alle størrelser. Fargen gir seg jo nærmest selv for en club som vår: gul ledertrøye.

Comalogoen en trykket over hele ryggen og i en mindre versjon i nærheten av hjertet på forsiden. I tilleg er overskriften på Comalogoen trykket ned langs hver side akkurat som på de proffe guttas trøyer. Den observante leser har sikkert lagt merke til den litt fremmede logoen over høyre brystvorte fra Connex Tekstiltrykkeri. Dette skyldes en liten regnefeil fra ledelsens side og vi falt for fristelsen og lot oss sponse. Hver skjorte er sponset med ca. 100 kroner så vi tok sjansen på at det var greit.

For de som bestilte drakta i denne omgang kom hvert eksemplar av arten på 500 kroner eller ca. en halv kveld på byen.

Ledelsen har fått henvendelser fra medlemmer som ikke rakk å bestille drakt om mulighetene for å få tak i en. Vi sitter ikke på noe lager og må eventuelt trykke opp en ny batch og det skjer ikke før minst 5 stykker har meldt sin interesse. Prisen vil ligge på 500 - 550 kroner litt avhengig av trykkekostnadene. Den aktuelle drakta kostrer 498 kroner i butikken så noen overpris er detuansett ikke snakk om .


Drakt foran.jpg (24291 bytes)

Drakt bak.jpg (49442 bytes)

De stolte manekenger er Kjell Petter nederst og Hans "Biceps" Petter øverst.

Comaskjorta

Comaskjorta er en T-skjorte med comalogo'n over hele ryggen og en mindre versjon over venstre brystvorte.

Skjortene koster 125 kr og finnes nå bare igjen i XL. Ta kontakt hvis du vil ha et exemplar av arten.