Matchvektkonk mellom André og Brede

Her ser vi regningen André måtte dekke for enda en gang å ha tapt matchvektkonken mot Brede. Nå vil ikke André mer og ber comaratene om hjelp til å finne en ny konkurranse der han har bedre mulighet til å beseire Brede.

Bakgrunn:

André og Brede inngikk etter clubmesterskapet 2001 en avtale om å søke sin egen matchvekt frem til Birken 2002. Konkurransen går ikke direkte på vekt, men på prosentvis reduksjon av vekten for at det skal bli så rettferdig som mulig. Følgende kriterier er satt opp i konkurransen:

Kontrollveiing skal foregå ca. en -1- gang per måned.
Begge deltakerene skal stille med nyvasket supermanntruse til innveiing.
En uhildet tredjeperson skal føre protokollen for hver kontrollveiing.
Hver deltaker skal veies tre ganger og gjennomsnittet av målingene legges til grunn for resultatet.
Siste kontrollveiing avholdes mellom 15. og 23 august 2002 og den deltaker som har lavest prosentvis vekt i forhold til sin egen vekt fra 23. september 2001 vinner konkurransen og mottar en helaften på COMA bar av konkurrenten.

Slik gikk det i 2002.

Brede stakk av med seieren i matchvektkonken. Begge deltakerene hadde en negativ utvikling de siste seks ukene som må kunne tilskrives sommerferien, men dog ikke verre enn at begge kan bokføre et betydelig antall kilo på "borte" kontoen etter et år på streng McDonald's diett. 

André har tatt av 4,6 kilo som vil si at han veier 95,0% av hva han gjorde for et år siden. André har gått fra overvektig til normal i følge BMI standarder og har i dag en BMI på 24,1 og den var 25,4 i september i fjor.

Brede har tatt av 6,5 kilo som vil si at han veier 91,4% av hva han gjorde for et år siden. Bredes BMI er i dag 21,8 og den var 23,9 i september i fjor.

André rev i  en helaften på Coma bar med påfølgende konsert med Penthouse Playboys på Rockefeller etter middagen. Helt genialt!!